keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Ronja meni kollilaan..

Nyt sitten vihdoin koitti se aika kun meidän ainokainen naaraamme Ronja pääsi kollin luokse. Ronjan oli tarkoitus lähteä Adamin luokse Jyväskylään jo reilu viikko sitten mutta Ronja päättikin olla kiimailematta juuri sillon ja lähtö siirtyi.

Onneksi neiti alkoi kiimailla sitten viikko sen jälkeen ja kun kuljetuksetkin saatiin sovittua niin siellähän tyttönen nyt sitten on. :)


Ronja on vähän epäsuopealla asenteella tällä hetkellä..puolitoistavuorokautta Adamin kanssa ei ole muuttanut Ronjan asennetta siitä että -this SUCKS- vaan edelleen turpaan tulee vähän yli-innokkalle Casanovalle. Positiivista tässä on se ettei Adam tunnu siitä lannistuvan kuitenkaan vaan jaksaa vaan yrittää. :) Positiivista edistymistä asiassa kuitenkin on ollut eli eiköhän me pian saada niitä oikeitakin yrityksiä kehiin.


Tilattuna olisi sellanen super kaunis kilppari tyttönen, hienoilla korvilla..super ilmeellä ja isolla koolla/luustolla vasrustettuna. Antti taas toivoo ISOA hopetabby kollia -luulee että sellanen voitaisi jättää kotia. ;D Joopajoo... no katsellaan asia kerrallaan.


Ps: Kirjoittaja täällä lupaa päivittää tätä Blogia pikkasen ahkerampaan! Blogin olisi tarkoituksena kertoa meidän arjestamme mutta myös meidän pentueistamme.


Ronja's finally get the heat and she is now with handsome male Kalicalanin Caro miu as we called him 'Adam'. Ronja still thiks that -This thing SUCKS- but progress has been made. :)

Here is our couple..Ronja looks so relaxed and Adam more than Frustrated.

Ei kommentteja: