torstai 21. tammikuuta 2010

Kollilassa tapahtuu..tai sitten ei.

Edistystä ei varsinaisesti ole tapahtunut vaikka Ronja on paikalla ollut jo Tiistaista asti. Tai noh.. Ronjan tila on sellanen että senku kolli menis ja astuis..mut mikäs nyt ku ei astukkaan -ei sitä kiinnosta. No Loistavaa ja sillä tavallahan niitä pentuja saadaan.

Ronja raasu peffa pystyssä tarjoo itteensä sen minkä ehtii mut ei kelpaa. Eilen illalla katsit oli olleet kuulema ihan 'rakastavaisia' -pesseet toisiaan ja nukkuneet vierekkäin. Söpöä. Jotenkin Adam on sen oloinen kuin se ois hoitanut jo hommansa..mikä sinänsä on mielenkiintoista että kerran se on päässyt astuu Ronjan selän märäksi (yök) mittä siinä kaikki. :S Voiko kissat olla noin..tyhmiä ja nyt tarkoitan molempia osapuolia. :D

Tänä aamuna oli kolli ollu jo sen verran pirteempi että yritetty ainakin on mutta riittäkö se mihinkään niin sitä ei tiedä. Molemmat on ensikertalaisia niin en edes tiedä miten Ronja reagoi kun sen astuu..huutaako se vai muriseeko se vai onko se vaan hiljakseen. Ronja on kyllä hankala siinä suihteessa että kaatuu helposti ja siten kollin voi olla vaikee astua sitä, mutta ihmisen se kyllä antaa pitää itseään pystyssä. Vaikeaa sanoa..toivotaan ettei kollin into enää laannu vaan jaksaa yrittää niin kauan kunnes ihan oikeesti onnistuu astuminen ja että tuo meidän 'kottikärrymalli' kestäin kasassa ilman ihmistäkin. :)

Ronja and Adam's dates has been going on.. or not going on anywhere.
Ronja is offer herself all the time but male think's that -this girl if done..next one , pleace- and he has stopped trying. Adam acting like he has done everything but i dont think so, he has been done it once and that time was going wrong place. :D
Ronja is difficold female couse she's going to lie down easily. But now we just hope that Ronja has been mated..at thins morning Adam has been tried with a new fervor. :) Let's hope that this works..we are going to pick up Ronja at Sunday.

Ei kommentteja: