tiistai 26. tammikuuta 2010

Reissusta palattu..onneksi ehjin nahoin!

Niin me sitten käytiin hakemassa Ronja Jyväskylästä. Menin Sunnuntaina aamulla heti moikkaamaan Ronjaa ja Adamia koska Antin (rakkaan avomieheni) vanhempien asunto oli aika lähellä Henriikan asuntoa..ja voi siellähän meidän neito ja komea nuori poitsu oli. Vielä ne tuntui olevan vähän toisitaan kiinnostuneita mutta Ronja ei oikein jaksanut enää innostua mistään joten lähdimme sitten kotia päin!

Kuvan ottanut Henriikka Neittaanmäki

Niin tai siis luulimme lähtevämme kotiin..kunnes Antti sanoi kun astuin autoon että..ööm..-auto ei käynnisty, ei sano enää yhtään mitään. Aijaa..no sehän mukavaa. Kissa Boksiin, takas sisälle ja apuja hakemaan. Summasummarum auton moottori on jumissa ja vietävä ASAP hinaamalla korjaamolle. Onneksi Antin vanhemmilla oli se asunto siinä lähellä ja kissa kainaloon ja sinne takaisin. Ronja tuntui ottavan lunkisti uudessa paikassa ja neito viipotti häntä pystyssä menemään ympäri asuntoa ..leikkikin vähänsen mutta kaikkein kivointa oli saunassa. :)



Niin meillä meni ilta ja seuraavana aamuna fiilis oli tytön kohdalla hyvin rauhallinen -ruoka maittoin oikein hyvin. Fiiliksen rauihallisuudesta ei sitten meidän ihmisten kohdalla voinut puhua ollenkaan.. huoli auton vuoksi oli joksenkin suuri mutta ei auttanut kun kutsua hinaus palvelu ja hinauttaa auto korjattavaksi, oli ylipäätään ihme että saimme auton korjattavaksi koska sen verran tuolla ruuhkaa tuntui olevan. Päivä meni kaupoissa ja viiden aikaan mentiin hakemaan auto takasin..onneksi se pyöri -jotenkuten- ja pääsimme lähtemään illalla takas kotiapäin joskin erittäin pelonsekaisin tunnelmin koska auto saattoi levitä tielle milloin tahansa jos moottori rikko yllättäisikin.



Kotia päästiin vaikka rakas auto päättikin puolestavälistä matkaa todella kamalan, metallisen tärinän ja kädet ristissä rukoillen päästiin kotia ja kuin ihmeen kaupalla tämä kamala tutina loppui viimeisten kilometrien kohdalla ja Moottori rikko pelosta taidettiin selvitä säikähdyksellä. Onneksi ajoimme hiljaisilla teillä sillä kummallista huminaa pitävä automme olisi saattanut herättää ihmetystä kanssa autoilijoissa. Ulos päin ääni kuulosti todella ikävälle.



Ronja on kotona nyt ollut ihan rauhallinen..ja aikas väsynyt kuitenkin rankan reissun jälkeen. Nyt vaan toivotaan että odotamme Maalikuun loppuun oikein kauniita pentusia. Tilauksessa kolme kilppari tyttöä ja kaksi hopetabby poikaa. ;)

Seuraillaan tilannetta. :)

Ei kommentteja: